Verhuur

Wat het ABC uniek maakt, is onder meer de grootte van het ABC. Zo heeft dit centrum maar liefst 6, goed geoutallieerde, tentoonstellingsruimten. Hierdoor kunnen veel wisselende exposities - soms groot en soms klein - worden getoond maar is er tevens voldoende ruimte voor permanente presentaties over nieuwe plannen en ontwikkelingen in de stad Haarlem. Daarbij beschikt het ABC ook nog over een aparte tuinzaal die gebruik wordt voor lezingen en bijeenkomsten (eveneens voor verhuur) en heeft het ABC een heus 'museumwinkeltje'.

Op aanvraag verhuurt het ABC ruimtes voor vergaderingen, workshops, recepties en lezingen. Het blijkt daarbij keer op keer dat de sfeer van het ABC met de 'museale/culturele setting', positieve bijdragen leveren aan met name informele én creatieve bijeenkomsten. Een goed en leuk beeld van de verschillende ruimten van het ABC en de open structuur is te zien op een zogenoemde panoramatoer (klik hier). Deze is begin 2011 gemaakt door Frans Frowijn.
 
De ruimten die het meest voor verhuur gebruikt worden zijn
de tuinzaal en de kinderworkshopruimte.
 
Het ABC beschikt daarbij over de volgende faciliteiten:
- geluidsinstallatie
- sprekerskatheder
- flipovers
- schoolbord
- draadloos internet (max 25 personen tegelijkertijd)
- beamer
- laptop (up-to-date)
- bar
- en zelfs een vleugel... 
 
De maximale capacitiet van de tuinzaal is 60 tot 80 personen. De kinderworshopruimte is door maximaal 12 personen te gebruiken
 
Desgewenst kan het ABC ook zorgdragen voor de catering (van koffie/thee en eenvoudige lunch tot uitgebreide borrels).
 
Bel voor meer informatie en de mogelijkheden naar het ABC en vraag naar Bernadette Traïdia of stuur een fax of vul het formulier in.
telefoon 023 534 05 84
fax 023 5424928

E-mailformulier