ABC vrienden en -vriendinnen profiteren van voordelen

Bezoekt u regelmatig het ABC en bent geïnteresseerd in de exposities, lezingen, rondleidingen, (kinder)workshops en alles wat wij nog meer doen? Word dan voor dit jaar ABC-Vriend(in) voor minimaal € 25,-. Daarmee steunt u ons en omgekeerd houden wij u als eerste op de hoogte van alle activiteiten. Daarnaast kunt u profiteren van voordelen en speciale aanbiedingen. Bovendien ontvangt u als ABC-vriend dit jaar als welkomstcadeau de publicatie ‘12 Kleurstellingen voor de stedenbouw' van auteur Floor van Dusseldorp.

Voordelen ABC-vrienden en vriendinnen
Als ABC-vriend ontvangt u een Vriendenpas. Op vertoon van deze pas krijgt u bij het ABC:
• 10% korting op cadeau- en designartikelen in de ABC-winkel (met uitzondering van boeken)
• gratis toegang of korting bij lezingen en discussies
• Korting bij architectuurrondleidingen (fietstochten of wandelingen)
• Speciale aanbiedingen en uitnodigingen voor bijeenkomsten exclusief voor ABC-vrienden en -vriendinnen

Word ABC-vriend(in)
Maak minimaal € 25, - (meer mag natuurlijk ook!) over op rek.nr  NL96 ABNA 0842 3469 29  t.n.v. ABC architectuurcentrum Haarlem o.v.v. ‘Vriend 2016’ met uw volledige naam en adresgegevens. Na ontvangst van uw bijdrage krijgt u de vriendenpas 2016 toegestuurd en kunt u de publicatie ‘12 kleurstellingen voor de stedenbouw’ bij het ABC ophalen.

Tot slot: ABC is ANBI*
Omdat het ABC is aangemerkt als een zogenoemde culturele ANBI-instelling (‘een erkend goed doel’)  kunt u, uw donatie-bedrag bovendien ook nog opgeven als gift bij de belastingen. Kortom: redenen genoeg om ABC-vriend te worden!

Kortom: redenen genoeg om ABC-vriend te worden!

> Word Vriend(in)!

* in verband met het besparen op de druk- en portikosten zullen veel uitnodigingen van het ABC Architectuurcentrum Haarlem per e-mail worden verstuurd. Ook onze nieuwsbrief is digitaal. Wij vragen u daarom onder het kopje 'vriend(in) worden' alle gegevens (dus ook uw e-mailadres) in te vullen opdat wij u altijd de meest up-to-date informatie kunnen blijven zenden. Deze service is ook exclusief voor 'vrienden' en 'vriendinnen' van het ABC.

*voor ANBI-gegevens zie onderstaand pdf en kijk voor finaciele verslaglegging/jaarrekening op deze pagina van de ABC-website: http://www.architectuurhaarlem.nl/node/4