Teken nú in op het boek J.B. van Loghem: architect van een optimistische generatie

J.B. van Loghem was een van de invloedrijkste architecten uit de beginperiode van het zogenaamde Nieuwe Bouwen. Toch weten we nog steeds betrekkelijk weinig over hem. Een van zijn beroemdste scheppingen is Tuinwijk Zuid in Haarlem. Dit monumentale complex viert in 2022 zijn 100-jarige bestaan en het ABC grijpt die gelegenheid aan om in 2022 een grote expositie aan Van Loghem te wijden.

Het complete oeuvre van Van Loghem te boek
Naast de expositie in het ABC wordt er ook een bijzondere publicatie uitgegeven over het gehele oeuvre van Van Loghem. Het boek wordt geschreven door dr. Rudolphine Eggink en is een bewerking van haar proefschrift, onder de titel: J.B. van Loghem, architect van een optimistische generatie. Het boek wordt uitgegeven i.o.v. Stichting Erfgoed J.B. van Loghem.

ABC-Vrienden en -geïnteresseerden krijgen tot en met 1 januari 2022 de gelegenheid een exemplaar te reserveren voor € 55. Als intekenaar krijg je als dank een naamsvermelding in het boek! Geïnteresseerd? Via de gele knop hieronder kom je in de webshop van het ABC. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging van de reservering en bewijs van betaling. Via een separate mail krijg je nog een formulier toegestuurd waarop je kunt aangeven hoe je in het boek vermeld wilt worden.

 Reserveer hier je exemplaar